Конопляна олія - ​​чому варто мати її на кухні?

Ця олія - ​​справжній суперпродукт. Його дуже часто використовували наші прабабусі та бабусі, а зараз він знову стає важливим продуктом на кухні. Чому це так цінно? Для чого його використовувати? Досліджуємо це питання:

Чи здорова конопляна олія?

Однозначно так. Це природне, багате джерело ненасичених жирних кислот, включаючи поліненасичені жирні кислоти та Омега-3. Вони необхідні для нормального функціонування організму, який не може їх виробляти самостійно. Вони благотворно впливають на імунну, кровоносну та нервову системи. Вони допомагають підтримувати нормальний рівень холестерину в крові. Ця олія ідеально підійде для веганської кулінарії, оскільки містить добре засвоюваний білок і допомагає заповнити дефіцит поживних речовин.

Як використовувати конопляну олію?

Пам’ятайте, що вживати олію потрібно тільки холодною, тому що при нагріванні вона втрачає свої цінні властивості. Ідеально підходить для салатів, заправок, хліба, сиру, картоплі, круп, риби, свіжих і варених овочів, овочевих паст, вівсяних пластівців, фруктових коктейлів або смузі і навіть песто. Спробуйте і подивіться, як олія додає цим стравам характер і підкреслює їх смак.

З чого виготовляють конопляну олію?

Наша олія виготовляється з ретельно відібраного насіння коноплі (Cannabis satvia). Проходить холодний віджим - завдяки цьому зберігає всі свої дорогоцінні властивості.